Spiller du musik? Så skal du have styr på skatten

Som musiker er det fedeste at spille foran et publikum som synger med og danser. Om du kan fylde Parken, Royal Arena eller den lokale pub er lige meget, for hvis du tjener penge på din musik så skal du kende skattereglerne. Når bands er på turne og spiller, vil det være ærgerligt hvis de skulle tænke på alt muligt andet, når de bare gerne vil spille musik for deres fans. At spille koncerter for fulde huse er det rockbands synes er det fedeste. 

Når du tjener penge på musik

Man behøver ikke være en kæmpe stor rockstjerne for at tjene penge på sin musik. Nogle mennesker spiller ved siden af deres normale arbejde og tjener faktisk godt med penge på det. Det kan være de bliver hyret til et bryllup eller til et andet arrangement og når de gør det så bliver de betalt for det. De penge skal man sørge for bliver indberettet til skat for ellers kan man risikere at man får et skattesmæk, og det kan give en bitter smag i munden når man bare gerne vil spille musik.

TaxMate kan hjælpe musikere

TaxMate kan hjælpe musikere med skatten, så de ikke behøver at tænke på andet end deres musik. Det giver mere tid til at øve, så man kan blive endnu bedre og så guitarsoloen sidder lige i skabet. Når du får hjælp til skatten betyder det samtidig at du kan ende med at få flere penge mellem hænderne, for TaxMata kan finde de fradrag som du ikke vidste at du er berettiget til. Det kan spare dig for mange penge, som du så kan bruge på noget andet, eksempelvis en ny guitar eller en bedre forstærker. 

Få styr på din skat

Derfor kan du blive en endnu bedre musiker når du får styr på din skat. Så kan du komme ud og spille for mange mennesker som alle kan synge med på dine sange. Det er Rock’n Roll livet og det er det alle rockmusikere brænder for. 

Hvem kunne vide at det var så vigtigt at få styr på din skat, når du er musiker eller sanger. Derfor skal du bare samle bandet og få dem alle sammen til at blive skatteeksperter med TaxMate, for så bliver I også bedre musikere.