Hvilke hårprodukter brugte aloop metal? Vi gætter på…

Hvis der er ét billede på metalmusik, som må være definerende for genren, så er det en mand i slidte jeans, læderjakke, en masse nitter og kæder, med en guitar næsten nede ved knæene, som står og svinger sit lange, smukke hår til de hårde rytmer. Det er en næsten eksklusiv og ikonisk ting for metalbands, at mændene har langt, fyldigt hår, som de kan stå og svinge med. Aloop var ingen undtagelse, og de kunne ofte ses på scenen, svingende med deres lange hår.

Det er svært ikke at være lidt misundelig på de lange lokker, og det er nærliggende at spørge hvilke produkter de mon bruger for at pleje deres hår, og holde det i så smuk stand. Man kan næsten gætte sig til at det er mere end øl og cigaretter. Her er et par bud

Scandinavian Biolabs

Det er sjældent at man ser en metal musiker med tyndt hår. En af de mest veldokumenterede til at mænd taber håret, er mængden af testosteron i deres blod. Dette er vel at mærke ikke noget mændene selv kan gøre for, det ligger ofte i deres gener. Det er derfor nærliggende at antage, at hvis man som metal musiker begyndte at blive tyndhåret, så ville man gøre noget ved det med det samme. Et af de mest veldokumenterede kure på at stoppe hårtab, er med hårtabs shampoo, balsam og serum. De virker ved at forøge blodcirkulationen i hovedbunden, og dermed skabe gunstige forhold for håret til at gå.

Danske Scandinavian Biolabs laver produkter til både mænd og kvinder mod hårtab, og består af 100 % naturlige ingredienser. Særligt deres serum er god til at forhindre hårtab.

Det er svært at forestille sig, at der ikke skulle være mindst én af de fem medlemmer af Aloop Metal, der har bugseret med hårtab. På trods af det, er det ikke til at se på dem. Alle har de til stadighed store, flotte manker, som de kan svinge med, til lyden af de hårde toner ud af højtalerne.

Barberians Copenhagen

Et andet bud på, hvilke produkter Aloop Metal brugte, er Barberians copenhagen, som også er det dansk produkt. De to herrer bag Barberians var de første i danmark til at tilbyde et fuldt sæt af barberingsprodukter, og var dermed langt foran de fleste andre på bølgen med hårpleje for mænd. De har et bredt udvalg af produkter, både til skæg og hår på hovedet. Det er maskuline produkter med stort M Ligesom Aloop Metal. Det er ikke svært at forestille sig at bandmedlemmerne gerne vil have noget eksklusivt dansk, for hvis der er noget man kan stole på de danske mærker for, så er det kvalitet og simpelhed, og her er Barberians Copenhagen ingen undtagelse.

Afslutningsvis, er der kun at sige, at man må beundre metal musikerne for deres lange, fyldige hår, og hvis du, læser ønsker at opnå lige så lækkert hår, kan vi kun anbefale at prøve nogle af de omtalte produkter