Metalbandet ALoop kan hjælpe dig i skolen

Er du i gang med en uddannelse? Er du fan af ALoop? Lad GoTutor hjælpe dig med at forbinde det sure skolearbejde med de søde toner!

En lektiehjælper fra GoTutor står klar med mange værktøjer fra sin værktøjskasse. At bruge musik i undervisningen er et effektivt værktøj – især hvis skolearbejde er mega kedeligt for dig. Sammen får vi styr på din motivation, så du føler dig glad, og helst også selvsikker, når du rækker hånden op i timerne. ALoop og deres musik kan bruges som støtte til mange fag, så hvis du kan lide deres musik, så kan du også komme til at kunne lide skolen.

Hvis du personligt er glad for musik, men har svært ved at lære om det fra faget i skolen, så kan du med lektiehjælp diskutere ALoops album, og få styr på sådan noget som akkorder samtidig. I kan sammen lytte til den perfekte riff, mens I lærer om hvor mærkelig Mozart var! Musikundervisningen skal i hvert fald ikke være kedeligt! GoTutor står med undervisere, som kan hjælpe dig med at blive ekspert, så du næste gang du lytter til ALoop, vil høre noget, du ikke lagde mærke til før – og det bedste er, at du kan overraske din lærer i skolen med dit nye faglige niveau!

Musik er især et effektivt hjælpemiddel hvis det er sprogfag, der volder dig problemer. ALoop synger deres tekster på engelsk, og derfor kan deres musik hjælpe dig med at blive flydende i engelsk. Du og underviseren vil kunne sidde sammen og lytte til teksten, herfra skal du prøve at gengive hvad sangen handlede om.

Prøv at print teksten ud og læse den samtidig med at du lytter til musikken, på den måde får du øvet hvordan ordene udtales, og du kan se hvordan de staves – bare ved at lytte til et band du elsker! Det er en fantastisk måde at udvide det engelske ordforråd, samtidig med at man kan nyde tonerne og den lækre rytme.

Når det kommer til rytme, så er sang og musik perfekt til hukommelses-øvelser. For eksempel, er der mange, som har svært ved at huske regnereglerne og formlerne fra de matematiske fag. Der er også mange yngre børn, som har svært ved at lære tabellerne udenad. Du kan få en underviser, der hjælper dig med huske-øvelser, ved hjælp af musik. Matematik er svært for flere end man skulle tro, derfor er det enormt brugbart at øve sig ved at lytte til musik, for ting man skal huske sidder ofte bedre fast når man får hjælp af en rytme.

Følelsen af at være tvangsindlagt til at gå i skole og håndtere fag, der er kedelige, eller bare er rent ud for svære, er en forfærdelig følelse. Hos GoTutor skal undervisning være rart for eleven. Vi finder noget der fanger interessen, og det skal frem for alt være noget unge mennesker kan relatere til. Hvad er bedre end musik? Dit yndlingsband, for eksempel ALoop, kan helt sikkert hjælpe dig, og give en mulighed for at forbedre dig i skolen.