Hvilken bil er bedst til en musiker?

Når du som musiker skal ud og spille musik er det vigtigt at have en bil hvor alle dine instrumenter kan være i. Især hvis du spiller på store ting som klaver eller kontrabas er det vigtigt at du har en stationcar, eller som Audi kalder det, Avant, så alle dine ting kan være i den. Du kan også overveje om du skal have en kassevogn som du igennem din virksomheden kan erhvervslease. Det fede ved det er, at du så leaser den igennem virksomheden og skal betale SKAT for fri bil. Det kan ofte betale sig ved mindre at du kun kører under 40% privat, for så skal du i stedet overveje at splitlease din bil.

Derfor er en bil vigtig for musik

Nogen siger, at det ikke er vigtigt hvilken bil du kører i, men det er vi altså ikke helt enige i. Det er mega vigtigt at din fremtoning er god for både din musik forretning og din personlige stil. Når du er musiker har du et image som du skal opretholde, og her spiller bilen ind. Hvad vil du helst høre til dit bryllup – ham der kommer i jakkesæt i en Mercedes C-klasse eller ham som kommer i en faldefærdig kassevogn? Jeg tror godt jeg ved hvad jeg vil vælge.

Det skal du tænke på når du vælger ny bil

Der er mange ting der spiller ind når du skal vælge ny bil, og en af dem er baggagerummet. Det er selvfølgelig vigtigt at der er et kæmpe baggagerum så du kan smide dit klaver her ind, og så er det vigtigt at der er adaptiv fartpilot eller lignende som vil hjælp dig meget på de lange ture du skal ud på. F.eks. hvis du ligger og cruiser på de danske motorveje er det fedt med en adaptiv fartpilot og active lane assist som gøre at du bruger mindre energi på at køre bilen.